Information om Skogshubben – en plattform för hantering av skoglig data

 

Kom igång med Skogshubben

Starta med att lägga till en fastighet. Det är grunden, därefter kan du börja använda skogshubbens verktyg för att planera åtgärder, ändra och uppdatera avdelningsdata, skriva ut avdelningar, se sammanställningar och mycket mer.

Klicka på länken för att komma till en guide som innehåller hur du kommer igång, tips och trix samt instruktionsfilmer.

Till vår guide för Skogshubben

 

Tre olika sätt att lägga till en fastighet

Du kan söka på en eller flera fastighetsbeteckning via lantmäteriet, rita upp ett eget område i kartan eller ladda upp en redan befintlig skogsbruksplan. Om du laddar upp en plan kan du ajourhålla och uppdatera den i Skogshubben.

Cirka 60 % av den produktiva skogsmarken ägda av privatpersoner i Sverige har en uppdaterad Skogsbruksplan.

Hur du ändrar och uppdaterar avdelningsinformation

Data och information i Skogshubben ska vara enkelt att ändra och uppdatera. Har en du äldre skogsbruksplan eller nyligen utfört en åtgärd i en avdelning? Markera en avdelning – klicka på pennan och rätta till avdelningsinformationen.


Bild: Skogshubben


Till Skogshubben

Vi hjälper dig gärna via http://www.skogshubben.se