Det här har hänt i april 2024

Den 13 april fick Skogskvinnorna föreläsningar om skogsekonomi av Tomas Elander PWC och om Skogen i skolan av Veronica Carlsson Ulff och Johan Larsson. Dessutom pratade Johan Larsson om Föreningen Skogen. Det var mycket uppskattat och mycket intressant. Stort tack! Tack också till Gårdsjö bygdegård, Sunne för att vi kunde hyra lokalerna.
 
Torsdagkväll 25 april var jag inbjuden av Moelven till Frykens pärla i Lysvik för att berätta om Skogskvinnorna. Det kom 50 skogägande kvinnor dit. En fin skogskväll med mycket information om skogsskötsel.
 
Nästa dag, den 26 april, var ett stort antal personer från olika företag och myndigheter inbjudna till Glaskogens naturreservat av Länsstyrelsen. Expedition Glaskogen, ett samtal om multifunktionella landskapet var temat. Diskussioner om skogsbruk och och turism och hur det påverkar varandra. En hel dag med naturupplevelser och diskussioner, god mat och fika från Café Carl.
 
I egen sak: Vi behöver din hjälp! För att hålla dig uppdaterad som medlem behöver vi din aktuella e-postadress. Om den har ändrats, vänligen uppdatera den genom att skicka ett mejl till Aina Spets aina.spets@telia.com. Tack! 🙂