Nyhetsbrev fra Kvinner i Skogbruket- november

Nyhetsbrev november
16. november 2023

Aktuelle prosjekter

Kvinner i Skogbruket mottar hvert år driftsmidler som medlemsorganisasjon. Det er imidlertid prosjektmidler som gjør det mulig å ha en ansatt i organisasjonen. I artikkelen følger en oversikt over hva vi allerede er i gang med og hva vi har fått innvilget midler til å gjennomføre i 2023 og 2024.

LES MER HER

God respons på spørreundersøkelsen

I september gjennomførte Kvinner i Skogbruket en anonym spørreundersøkelse blant medlemmene våre. Spørreundersøkelsen ble sendt ut til samtlige i medlemsregisteret den 15. september, og svarfrist var satt til 1. oktober. Besvarelsene legges til grunn for vårt videre strategiske arbeid.

LES MER HER

Kurs i retorikk og hersketeknikk
Lørdag 24.02.24 vil forfatter og førstelektor i retorikk Anja Sletteland holde kurs i argumentasjonsteknikk og i hvordan kjenne igjen og håndtere hersketeknikker. Kurset er et dagskurs og inkluderer praktiske øvelser.

LES MER HER

Landsmøte og temakonferanse for 2024
Medlemmene har talt! I en spørreundersøkelse gjennomført i september, ønsker hele 48,1% av medlemmene at temakonferansen skal holdes i september eller oktober. 42,6% av besvarelsene ønsker også et samlet arrangement over to dager, som inkluderer både landsmøte og temakonferanse.

LES MER HER

Linn Braseth-Gulliksen
Adresse: Birketveit 40, 4870 Fevik
E-post: post@kvinneriskogbruket.no
Tlf: +47 404 82 585