Nätverksträff för Ett jämställt Värmland, mån 31 maj kl.13:30-16:00

Välkomna på Nätverksträff för Ett jämställt Värmland, måndagen 31 maj, 13:30-16:00 med fokus på pandemins konsekvenser på jämställdheten.

Länsstrategin Ett jämställt Värmland pekar ut riktningen och har just visionen ett jämställt Värmland. För att lyckas med det behöver vi alla hjälpas åt och ta ett samlat grepp. Du hälsas därför välkommen till Nätverksträff för Ett jämställt Värmland. Ett tillfälle där vi fyller på med kunskap, lyfter goda exempel och hämtar inspiration till ett fortsatt jämställdhetsarbete för ett bättre Värmland för alla. Nätverksträffen är ett samarrangemang mellan Länsstyrelsen Värmland och Region Värmland.

 Under Nätverksträffen kommer vi att få lyssna till:

  • Mikael Thörn, Senior utredare på Jämställdhetsmyndigheten ger oss en bild över myndighetens uppdrag samt om pandemins konsekvenser på jämställdheten
  • Cecilia Fjellman Fredholm, verksamhetsansvarig på Nyföretagarcentrum Södra Värmland berättar om hur de jobbar med jämställdhet i dag samt om pandemins konsekvenser på jämställdheten.
  • Bengt Libäck, VD och Sofie Gustavsson, HR- och rekryteringskonsult, på Testhuset berättar om hur de jobbar med jämställdhet i dag samt om pandemins konsekvenser på jämställdheten.

Välkommen med din anmälan – klicka på länken – inbjudan-31maj-jamstalldhet

/Länsstyrelsen Värmland och Region Värmland