Välkommen på Moelvens skogsägarträff om skogens värde och aktuella skogsfrågor

Vi bjuder på värdefull kunskap!

Vi vill att din skog ska vara välmående och lönsam. Vi vill också att ditt skogsägarliv ska vara så enkelt och bekymmersfritt som möjligt. Därför försöker vi alltid finnas nära till hands för att stötta dig i alla frågor som rör skötsel och förvaltning. Och när tillfället ges delar vi gärna med oss av den kunskap och alla de erfarenheter vi samlat på oss. Det här är ett sådant tillfälle. På vårt kommande event har vi samlat flera av Moelvens ledande skogsexperter som tar upp aktuella skogsägarfrågor, som till exempel det rådande läget på marknaden och värdeutvecklingen för skogsmark. Vi diskuterar även artdirektivet och möjligheterna med den offensiva skogsbruksplanen. Avslutningsvis bjuder vi på ett trevligt mingel med enklare förtäring. Här får du tillfälle att ställa frågor och prata skog på tu man hand med våra experter.

Hoppas vi ses!

 

Program och medverkande

  • Jonas Karlsson – Det aktuella marknadsläget

 

  • Bengt Danielsson – Vad betyder ändringarna av artskyddsförordningen för skogsägarna?

 

  • Stefan Lindell – Vikten av att följa den offensiva skogsbruksplanen

 

  • Lina Magnusson & Johan Hofström – Värdet på skogsmarken

 

Snart kommer vi till ditt område:

  • Torsby Frykenskolans aula 22 november 18.30 – 20.00
  • Arvika Ritz 23 november 18.30 – 20.00
  • Borlänge Domnarvsgården 29 november 18.30 – 20.00
  • Örebro Universitetet, Hörsal L1 30 november 18.30 – 20.00
  • Karlstad Karlstad CCC 1 december 18.30 – 20.00
  • Bengtsfors Odeon 7 december 18.30 – 20.00

 

Anmäl dig på www.moelven.se/skogstraff