Tack !

Till alla som bidrog till att årets Inspirationsdag i Borgvik blev så lyckad!

Under rubriken “Från träd till trosa” redogjorde vår Sekreterare Lisbeth Karlsson för utvecklingen av förnyelsebar fiber i klädindustrin. Skogskvinnorna rekommenderar att leta efter Lyocell (säljs ofta under namnet Tencell) i klädbutiken.

Vi lyssnade också till intressanta föreläsningar av Erika Eriksson, styrelseledamot i Mellanskog och Jenny Sjöstedt Stora Enso Bioenergi som beskrev trender i skogsindustrin och upplevelsen ur ett genusperspektiv som yrkesverksam i branschen.

Efter en god lunch och guidad tur bland lövträden avslutade vi dagen med en Work shop under temat Skogskvinnornas väg framåt. Styrelsen kommer att konkretisera utfallet av Worsk shopen under hösten/vintern.

Material och bilder från Inspirationsdagen kommer också att publiceras här på hemsidan med länk.

På återseende!

/ Styrelsen